PÅ TOPPEN: Hotel Cæsar-skaper Lars Espen Mefoumane Bakke forsøker igjen å selge eiendommen i Voksenkollen med en pris på 65 millioner kroner. Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling
PÅ TOPPEN: Hotel Cæsar-skaper Lars Espen Mefoumane Bakke forsøker igjen å selge eiendommen i Voksenkollen med en pris på 65 millioner kroner. Foto: Sem & Johnsen EiendomsmeglingVis mer

Prøver igjen med 65 mill. for «kongen på haugen»

- Dette er ikke en 2-roms på Frogner, sier megler Jan Fredrik Bonde.

(Hegnar.no:) Atle Brynestad og Linn Stokkes gamle luksusvilla på toppen av Holmenkollen er igjen for salg, skrev Finansavisen i juni. Den ble ikke solgt. For to uker siden ble boligen igjen annonsert for salg.

- Det er en særdeles romslig og innholdsrik bolig. Eiendommen er stor, og ligger som kongen på haugen, definitivt på toppen, forteller partner og eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen til Hegnar.no.

Fortsatt 65 mill.

Brynestad forsøkte å selge eiendommen for 45 millioner kroner, men oppnådde bare 33 millioner tilbake i 2011. I juni forsøkte Hotel Cæsar-skaper Lars Espen Mefoumane Bakke ifølge avisen å selge eiendommen med en pris på 65 millioner.

Bonde har ikke justert prisantydning siden den gang.

- Betydelige arbeider er gjort. Alle badene er tatt, underetasjen, kino-rom, det tekniske og vannbåren varme. Gjennomgående renovert, forteller megleren, som teller 19 henvendelser, og som kun kjører separate visninger.

Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling
Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling Vis mer

- Ingen bud

- Vi er helt i startfasen. Den er nettopp lagt ut. Dette er ikke en 2-roms på Frogner, som jeg pleier å si. De som eventuelt skal kjøpe denne, bor veldig bra fra før, så mye må stemme sier megler, og definerer potensiell kjøpergruppe som friluftsinteresserte barnefamilier, som ønsker langrenn og alpint i umiddelbar nærhet.

Eiendommen er på 1.100 kvadratmeter, med en tomt på fire mål med egen tennisbane. Boligen inneholder blant annet svømmebasseng, kino-rom og vinkjeller.

Andre økonominyheter:
Ett aksjetips fra DNB Markets
Bolig til salgs i Hong Kong kan bli den dyreste noensinne