PS. Feil navn?

People of Scandinavia - PS - var åpenbart ikke en fulltreffer for Tormod Hermansen. Det snart fusjonerte Telianor har fortsatt ikke bestemt seg helt. Men om en uke bør navnet være klart, for da skal selskapet stiftes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PS blir neppe navnet på det nye norsk-svenske teleselskapet melder IT-avisen i dag.

- Vi tar sikte på å publisere det endelige navnet på generalforsamlignen neste mandag, sier Steinar Ostermann, fungerende pressetalsmann i Telenor til Dagbladet :på nettet. Han vil ikke kommentere IT-avisens spekulasjoner.

Fikk kritikk

Navneforslaget PS møtte hard kritikk da det ble kjent i midten av september. «Fjollete», «lite relevant», «merke for skiklær?» og «kjempekunstig» lød tilbakemeldingene fra markedsføringsekspertene.

- Vi har aldri vært låst på et alternativ, sier Ostermann, som allikevel ikke vil avsløre de andre alternativene. Men han kan bekrefter at den faktiske beslutningen ikke er tatt internt enda. - Vi er i oppløpet. Internt så begynner ting å falle på plass.

Endelig forslag

Når navnet ble lansert fremholdt ledelsen i Telenor at dette ikke var et endelig forslag, og at Telaris, navnet på Telias gamle boligselskap, også var aktuelt. Telia Norge har registrert dette navnet i Brønnøysundregisteret.

På mandag kommer sannsyligvis fasiten. Hvis EU gir grønt lys for fusjonen på onsdag da.