PST hadde Nazi-Tarzan (33) under oppsikt

Fulgte med på denne tatoveringssjappa i Oslo før den ettersøkte russeren meldte seg. - De trente kampsport nakne om natta, sier naboer.

RAZZIA: Beredskapstroppen stormet dette lokalet i Oslo sentrum på tirsdag. Foto: TORGEIR KROKFJORD
RAZZIA: Beredskapstroppen stormet dette lokalet i Oslo sentrum på tirsdag. Foto: TORGEIR KROKFJORD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Totalt tre personer blir klokka 13 i dag framstilt for varetektsfengsling i forbindelse med at en ettersøkt russisk kriminell meldte seg i Norge tirsdag.

Etter at den russiske ransmannen, nynazisten og kickbokseren Vyacheslav «Rød Tarzan» Datsik troppet opp bevæpnet i vakta til Politiets utlendingsenhet, gikk Beredskapstroppen til aksjon mot et tatoveringsstudio midt i Oslo sentrum.

I den væpnede politirazziaen i 22-tida tirsdag ble den 33 år gamle russiske innehaveren av forretningen og en 21-åring fra Estland pågrepet, får Dagbladet opplyst. I lokalene der de oppholdt seg ble det beslaglagt både skytevåpen og flere andre gjenstander.

Nakenboksing Flere personer som har vært inne i lokalene til tattoo-sjappa, forteller at den nå våpensiktede innehaveren oppbevarte flere typer nazist-effekter åpenlyst.

- Rett innenfor døra sto det en utstillingsdokke iført naziuniform, forteller en besøkende til Dagbladet.

Døra til den tydelig skiltede forretningen er de siste dagene blitt dekket til, men tidligere var det mulig å se inn i tatoveringsstudioet fra utsida. Da skal flere menn ha drevet med kampsport midt på natta, uten klær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.