Norske islamister:

PST slår alarm: 40 norske islamister har forsvunnet i Syria

Rundt 30 menn, ti kvinner og flere barn med norsk tilknytning er savnet i Syria. PST frykter at terrorister kan være på vei hjem til Norge.

KAOTISK: Ingen vet hva som har skjedd med de rundt 40 norske islamistene som reiste til krigen i Syria. - Virkeligheten er at det er helt uoversiktlig i Raqqa og de områdene islamistene fortsatt delvis kontrollerer, sier seniorrådgiver Martin Bernsen i Politiets Sikkerhetstjeneste (PST). Foto: RODI SAID / Reuters / NTB Scanpix
KAOTISK: Ingen vet hva som har skjedd med de rundt 40 norske islamistene som reiste til krigen i Syria. - Virkeligheten er at det er helt uoversiktlig i Raqqa og de områdene islamistene fortsatt delvis kontrollerer, sier seniorrådgiver Martin Bernsen i Politiets Sikkerhetstjeneste (PST). Foto: RODI SAID / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet kjenner identiteten til mange med norsk tilknytning som antas å være på flukt, drept eller sitter fast i det de trodde skulle bli midtpunktet i et nytt islamistisk rike, den syriske byen Raqqa.

- Situasjonen er i dag mer uoversiktlig enn noen gang tidligere, sier seniorrådgiver Martin Bernsen i Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer