- PST vet hvem som står bak trusselvideo

Abid Raja stemplet som hykler og esel etter kritiske kommentarer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På Facebook-sida til fredagens demonstrasjon ble Abid Raja i går kalt både en «hykler» og et «esel» etter at han lot seg intervjue av NRK om trusselvideoen.

Demonstrasjon går som planlagt, opplyste politiet i går.

En leser skrev også at det er «på tide å sette han der på plass».

- Opp gjennom åra har jeg fått mange trusler mot meg og min familie og blitt ringt opp om natta etter å ha uttalt meg. Falske videoer er også laget, sier Raja til Dagbladet.

- Kamp om hjertene Raja mener at det nå pågår en kamp i Europa om muslimers sinn og hjerte, og at den ekstremismen som nå viser sitt ansikt i Norge må kveles ved fødselen.

- Kjente muslimer må si ifra nå, sånn at de ekstreme ikke tiltrekker seg de unge. Frykten for trusler og trakassering har gjort at muslimske ledere ikke tør gå mot disse ekstremistene. Jeg venner meg ikke til trusler, men det er prisen vi må ta hvis vi skal prøve å være en motmakt mot denne gjengen. Mange nordmenn lurer også på hvor vi muslimer er i denne debatten. Hvis vi skal påvirke samfunnet til det bedre for våre barn, må vi ta denne kampen nå, sier Raja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer