Psykiater advarte om Batman-drapsmann

Men ingen tok tak.

ADVARTE: En psykiater som behandlet James Holmes, som er tiltalt for å ha drept tolv mennesker på en kino i Denver, advarte seks uker tidligere om oppførselen hans. Foto: AFP PHOTO / Arapahoe County Sheriff's Office / HO / SCANPIX
ADVARTE: En psykiater som behandlet James Holmes, som er tiltalt for å ha drept tolv mennesker på en kino i Denver, advarte seks uker tidligere om oppførselen hans. Foto: AFP PHOTO / Arapahoe County Sheriff's Office / HO / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En psykiater som behandlet James Holmes, som er tiltalt for å ha drept tolv mennesker på en kino i Denver, advarte seks uker tidligere om oppførselen hans.

Psykiateren Lynne Fenton på University of Colorado Denver varslet i begynnelsen av juni ansvarlige på universitetet fordi hun var bekymret for den drapssiktedes oppførsel, ifølge lokale medier.

Men gruppen av ansvarlige ble aldri samlet for å diskutere Holmes' atferd fordi han da var i ferd med å avslutte studiene.

De anonyme kildene den lokale TV-kanalen KMGH-TV har snakket med oppgir ikke hva som skal ha fått Fenton til å bli bekymret.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer