Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Psykiatrisk pasient på rømmen

- Kan være farlig, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen som er innlagt ved Blakstad Sykehus i Asker utenfor Oslo, stakk av under en luftetur med pleieren sin ved halv femtiden i dag. Siden har ingen sett ham.

- Vi har ikke funnet ham. Han har egentlig hatt tilhold i Vestfold, men var på asylmottaket i Vardåsen utenfor Asker før han ble innlagt, sier operasjonsleder Einar Jakobsen ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Jakobsen sier at pasienten kan være farlig.

- Han kan være farlig i pressede situasjoner eller hvis han er ruset. Mannen er tidligere irakisk soldat, sier Jakobsen.

Han er fortsatt ikke funnet.

- Vi har i kveld varslet politiet i Vestfold, siden han har tilhørighet der tidligere. I morgen avgjør vi om han skal etterlyses, sier operasjonsleder Jakobsen til Dagbladet.no i kveld.

Jakobsen sier at mannen kan være hvor som helst.

- Han har ingen tilhørighet til dette området og kan i grunn være hvor som helst nå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling