Psykolog «behandlet» gisseltakeren på TV 2

På direkten i går kveld lot Per Ståle Lønning gisseltakeren fra Hjelmeland barnehage komme til orde. I «Sentrum» prøvde psykolog John Sandstrøm å få mannen som var i psykisk ubalanse, til å innse sin egen situasjon og overgi seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at mannen hadde forklart bakgrunnen for gisseltakingen, hevet psykolog John Sandstrøm stemmen og skrek nærmest til mannen:

- Nå skal du høre litte granne på det jeg har å si. Jeg er psykolog, og jeg har sittet som sakkyndig... Du betyr mye for dine barn, og dine barn vil ikke sitte og høre på at du truer med å ta ditt liv, sa Sandstrøm.

- Du skal ikke sette en stor, svart strek over deg og fremstå som sutrende hvis du ikke får medhold. Du er en god far. Det tviler jeg overhodet ikke på, fortsatte han.

- Jammen, det har jeg alltid ønsket, men når man blir helt totalt avskåret fra dem, hva skal man gjøre da, spurte mannen.

- Da legger du ned våpnene, og så går du ut og så tar vi dette her... Vi godtar ikke at du truer med å ta livet ditt - overhodet ikke, nærmest skrek psykologen til gisseltakeren.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 95423879


Varnish cache server