Psykolog Cathrine Moestue

Psykologens «sekt-liv»: - Dødsangst

- Folk radikaliseres og traumatiseres av usunne relasjoner. Vi må forstå at det står noen og trekker i snorene, når folk oppfører seg slik jeg gjorde, sier traumepsykolog Cathrine Moestue.

VIL FORTELLE: «Systematisk, manipulerende, intellektuell form for mishandling. En form for «hjernevask», heter det i de gamle papirene Dagbladet får se. Nå forteller Cathrine Moestue alt - og deler de gamle bildene. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
VIL FORTELLE: «Systematisk, manipulerende, intellektuell form for mishandling. En form for «hjernevask», heter det i de gamle papirene Dagbladet får se. Nå forteller Cathrine Moestue alt - og deler de gamle bildene. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer