Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Psykologer i beredskap for politiansatte i forkant av 22. juli-rapport

Politiet forventer sterk kritikk. - Enkeltpersoner vil kunne bli omtalt.

FORBEREDES PÅ 22. JULI-RAPPORT: Psykologer, personlige rådgivere og andre omsorgspersoner er satt i beredskap for å hjelpe og støtte ansatte og enheter som vil trenge det. Her fra da Olav Sønderland (f.v.), leder av politiets evalueringsutvalg, politidirektør Øystein Mæland og Anstein Gjengedal, politimester i Oslo politidistrikt presenterte politiets evaluering av egen innsats 22. juli 2011. Foto: Erlend Aas / Scanpix
FORBEREDES PÅ 22. JULI-RAPPORT: Psykologer, personlige rådgivere og andre omsorgspersoner er satt i beredskap for å hjelpe og støtte ansatte og enheter som vil trenge det. Her fra da Olav Sønderland (f.v.), leder av politiets evalueringsutvalg, politidirektør Øystein Mæland og Anstein Gjengedal, politimester i Oslo politidistrikt presenterte politiets evaluering av egen innsats 22. juli 2011. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Psykologer, personlige rådgivere og andre omsorgspersoner er satt i beredskap for å hjelpe og støtte ansatte og enheter som vil trenge det, skriver Aftenposten.

- Vi antar at rapporten vil være kritisk til deler av politiets innsats, og at både enheter og enkeltpersoner vil kunne bli omtalt, sier Arnt Inge Rolland, avdelingsdirektør i Politidirektoratet (POD), til Aftenposten.

POD har nylig sendt ut et brev til alle landets politidistrikter og særorganer, der de oppfordrer til å iverksette omfattende tiltak for å ivareta ansattes reaksjoner når kommisjonsrapporten legges fram mandag 13. august.

- Vi ønsker å ivareta personellet på en best mulig måte, og det er derfor helt naturlig å planlegge for tiltak innen personalomsorg og bistand til eget personell, sier Rolland.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media