Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pub til pub med treåringen på armen

Med sin tre år gamle sønn på armen ranglet den fulle faren fra utested til utested i Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det gjorde vondt å se, sier øyenvitnet Gro Landfald til Dagbladet.

Hun arbeider på restauranten og baren Jekyll & Hyde i Lillestrøm på Romerike. Landfald ringte politiet da utestedet fikk besøk av faren og treåringen sist torsdag.

- Faren var veldig full, og han bar sønnen på armen. Han spurte meg om noe å drikke, men jeg syntes han hadde fått nok. Jeg fikk vondt av både han og sønnen, sier Landfald.

Mannen skal ha snublet flere ganger inne i restaurantlokalet. Til slutt så falt han med sønnen over seg.

- Det tok 20 minutter før politiet kom. Jeg synes det er alt for lang tid når jeg fortalte at mannen hadde med seg et barn, sier Landfald.

Faren og sønnen forlot stedet, men Landfald fikk en av de ansatte på restauranten til å følge etter for å se hvor de gikk. Faren forsøkte å komme inn på tre andre utesteder uten å lykkes før politiet kom. Til slutt ble faren stoppet utenfor utestedet Waterhole pub i Storgata.

- Jeg har jobbet i denne bransjen i 17 år, men det er første gang jeg opplever noe slikt. Vi ser mye rart, men dette var ikke bra. Sønnen fikk en brus, og jeg tror heldigvis at han ikke forsto så mye av det som skjedde, forteller Landfald.

Faren og sønnen ble tatt med til barnevernsvakta av politiet. Etter en lengre samtale med barnevernstjenesten skal den tre år gamle gutten ha blitt hentet av sin mor torsdag kveld, ifølge Romerikes Blad.

SJOKKERT: Gro Landfald er sjokkert over episoden. En svært beruset far ravet fra pub til pub med den tre år gamle sønnen sin på armen.