Pubgjest (92) nektet å gå hjem i Sauda

Politi som ble tilkalt lot seg imponere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

92-åringen nøt sin halvliter på puben i Sauda og hadde slett ikke lyst til å gå hjem. Men det var stengetid og personalet kunne ikke tilbringe natta med gamlingen med på en stengt pub.

Derfor ble politiet tilkalt klokka 00.50 natt til søndag. 92-åringen var ingen vanskelig gubbe for lovens håndhevere.

- Dette var slett ikke noe vanlig politioppdrag. Det var bare vår honnør til en 92-åring som er så sprek at han kan ta seg en tur på pub og nyte en halvliter, sier lensmann Bjørn Harding Karlsen i Sauda til Haugesunds Avis.

- Jeg håper bare at jeg selv kan være så sprek som denne hederskaren og ta meg en tur på byen en lørdagskveld i den alderen, fortsetter lensmannen.

I etterkant er ikke partene helt samstemte om hvordan 92-åringen egentlig kom seg hjem til sin egen seng. I politiloggen står det at mannen ble kjørt hjem. Lensmann Harding Karlsen sier til lokalavisa at politiet hjalp til.

92-åringen er derimot skråsikker på at han gikk hjem selv.

- Jeg er gammel, men jeg er sprek. Tre ganger i uka går jeg fem kilometers turer i Fløgstad-åsen, og jeg har travet i fjellet i hele mitt liv, forklarer mannen til Haugesunds Avis.

Andre pubgjester bekrefter at 92-åringen er sprek og rask, og de anser det bare som et hendelig uhell at det ble litt mye drikke på ham akkurat denne kvelden.

Pubgjest (92) nektet å gå hjem i Sauda