Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Publikum hjalp politiet å finne postbilen

Sjåfør fraranet rød Peugeot Partner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo ba i ettermiddag publikum om tips etter en postbil som ble stjålet fra Hauges vei på Tåsen ved 15-tiden.

En rød Peugeot Partner med kjennetegn CF61823 forsvant nedover i retning Voldsløkka.

Ved 17-tiden kunne politiet melde om oppklaring omtrent en og en halv tim etter at bilen ble stjålet.Etter et godt tips fra publikum, ble postbilen stanset av politiet i Østfold, og gjerningsmannen ble pågrepet, melder Oslo politidistrikt på Twitter.

- En bilist, som muligens hadde fått med seg hendelsen på vår Twitter, tipset politiet i Østfold da han så bilen. De iverksatte så tiltak og fikk stoppa bilen rett over klokka fem. Det ble satt opp flere sperringer. Nå har vi kontroll på den mistenkte og på bilen, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling til Dagbladet.

Ifølge politiet er postmannen uskadd, men rystet av hendelsen. Han blir nå ivaretatt av arbeidsgiver. Politiet har ingen opplysninger på dette tidspunkt om hvorfor mannen stjal postbilen. Siden mannen ble pågrepet i Østfold, er det ennå usikkert hvem som vil ta seg den videre etterforskningen av saken.

- Østfold-politiet har nå mannen i sin varetekt, sier Jøkling.

Sjåføren ble slått og fratatt bilen med håndkraft av en mørkhudet mann mellom 175 og 180 centimeter. Han har mørkt hår og sjåføren beskriver antrekket som slitne klær, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling