Publikum hjalp politiet å finne postbilen

Sjåfør fraranet rød Peugeot Partner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Oslo ba i ettermiddag publikum om tips etter en postbil som ble stjålet fra Hauges vei på Tåsen ved 15-tiden.En rød Peugeot Partner med kjennetegn CF61823 forsvant nedover i retning Voldsløkka.

Ved 17-tiden kunne politiet melde om oppklaring omtrent en og en halv tim etter at bilen ble stjålet.Etter et godt tips fra publikum, ble postbilen stanset av politiet i Østfold, og gjerningsmannen ble pågrepet, melder Oslo politidistrikt på Twitter.

- En bilist, som muligens hadde fått med seg hendelsen på vår Twitter, tipset politiet i Østfold da han så bilen. De iverksatte så tiltak og fikk stoppa bilen rett over klokka fem. Det ble satt opp flere sperringer. Nå har vi kontroll på den mistenkte og på bilen, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling til Dagbladet.

Ifølge politiet er postmannen uskadd, men rystet av hendelsen. Han blir nå ivaretatt av arbeidsgiver. Politiet har ingen opplysninger på dette tidspunkt om hvorfor mannen stjal postbilen. Siden mannen ble pågrepet i Østfold, er det ennå usikkert hvem som vil ta seg den videre etterforskningen av saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.