- Punktert Norwegian-fly blokkerer flyplassen på Tenerife

Norwegian-flyet står på rullebanen med punkterte dekk.

TAR IKKE AV: Et Boeing-fly fra Norwegian, her avbildet på Arlanda flyplass i Stockholm. Et av selskapets Boeing-fly skaper i dag slykaos på Tenerife. Foto: Johan Nilsson / TT
TAR IKKE AV: Et Boeing-fly fra Norwegian, her avbildet på Arlanda flyplass i Stockholm. Et av selskapets Boeing-fly skaper i dag slykaos på Tenerife. Foto: Johan Nilsson / TTVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Norwegian-fly som skulle ta av fra flyplassen på Tenerife med kurs for Berlin, fikk punktering under avgang i formiddag.

Ifølge Flightradar24 på Twitter var flyplassen stengt i flere timer som følge av hendelsen, og alle fly som skal lande på den populære ferieøya, må holde seg i lufta, eller lande på en av de andre øyene.

Ved 14.30-tiden ble flyplassen åpnet for trafikk igjen.

Norwegian bekrefter punkteringen.

- Under takeoff fikk flyet en punktering på to av hjulene, og derfor valgte kapteinen å avbryte før flyet tok ab. Dette foregikk helt i tråd med våre prosedyrer, skriver presseansvarlig i Norwegian, Daniel Kirchhoff, i en epost til Dagbladet.

- Situasjonen foregikk uten dramatikk. Vi sender ett nytt fly til Tenerife som tar med seg passasjerene videre i kveld. Imens jobber teknikere med å få flyet vekk fra rullebanen så fort som mulig, skriver Kirchhoff.