Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Puppene sprekker

STORE PROBLEMER: Anna Nicole Smith skal ha blitt innlagt på sykehus etter at silikonbrystene er begynt å blø. Foto: JOACHIM LUNDGREN Fru Smith på sykehus igjen Anna Nicole Smith skal ha havnet på sykehus igjen, denne gangen fordi brystene til modellen har begynt å blø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fru Smith skal, ifølge flere aviser, ha blitt tvunget til akutt å måtte oppsøke et ikke navngitt sykhus etter at brystene begynte å blø.

Lekker

Blødningen kan være et tegn på at silikon har begynt å lekke. Den eneste løsningen er i så fall å fjerne innleggene helt - og ikke erstatte dem med nye.

Anna Nicole Smith skal ha oppholdt seg på sykhuset i flere dager mens legene forsøkte å lindre smertene.

Innspillingen av hennes nye film «Underground» skal være avbrutt inntil videre. Ifølge en anonym kilde i filmteamet er fru Smiths brystparti ganske ille, og de aner ikke når hun kommer tilbake for å gjenoppta filmingen.

Ammet

Lenge hevdet fotomodellen at brystene plutselig svulmet opp etter at hun ammet sin sønn. Men nylig innrømmet hun på amerikansk TV at hun har gjennomgått seks operasjoner for å øke omfanget.

I en tosiders artikkel i søndagsutgaven av svenske Aftonbladet, som henviser til Skottlands største tabloidavis, Daily Record, omtales Anna Nicoles pupper som tidsinnstilte bomber.