Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pupper til besvær

Pamela Anderson Lee er på kollisjonskurs med sine norske medsøstre: For mens stadig flere nordkvinner vil ha større pupper, har Pamela fjernet plastsubstansen som har gjort henne berømt. Pamelas pupper fins ikke mer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så har det altså skjedd - Pamela Anderson Lees to store fordeler er blitt betydelig mindre, etter at hun opererte bort silikoninnleggene sine.

Pamela er en av de mest kjente silikondronningene, men nyheten om nedgraderingen vil ikke slå negativt ut for damens popularitet, spås det.

- I så fall hadde hun ikke gjort operasjonen. Hun vil få et mer naturlig utseende, bli vanlig igjen, sier Marleah Leslie Pamelas PR-kvinne.

Pamela har tidligere blitt kjent for sine ørsmå badedrakter i «Baywatch» og særdeles lettkledte framtreden i Playboy. Hvor mange slike jobbtilbud Pamela vil få i framtiden er fortsatt uvisst.

Vevre lille Pamela skal ha blitt lei av sine kjempepupper, men tobarnsmoren har ikke hatt fysiske problemer med innleggene, ifølge The Mirror.

Større norske kvinner

Norske kvinner blåser i flatbrystede Gwyneth Paltrow, legeadvarsler og Pamelas nyforsvunne herligheter: De strømmer til brystforstørringsklinikker som aldri før. Det siste året har det vært en fordobling i antall inngrep, skriver Bergens Tidende.

- Siden nyttår har jeg operert i underkant av 50 kvinner. Det er mer enn de første sju-åtte månedene i fjor, forteller klinikksjef Tom I. Ørner ved Klinikk Bergen, til BT.

Norsk Plastisk-kirurgisk forening melder om stadig økende interesse for silikon-operasjoner blant kvinner, og det virker ikke som om erstatningssaker og silikonskader skremmer noen fra å legge seg under kniven.

På begynnelsen av 1990-tallet opplevde importørene av silikonprodukter en nedgang i salget etter at risikoen ved å putte silikon inn i brystene, var et hett tema i massemediene.

FULL PUPP: Mens norske kvinner vil ha større pupper, går Pamela Anderson Lee motsatt vei. Nå ser hun ikke slik ut lenger.