Puppeshowet

Politiet grep inn mot våryre og feststemte lesbiske jenter under homoparaden i går: Bare bryster på lasteplanet gjennom hovedstaden ble for drøyt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paraden som skulle sette punktum for de homofiles markeringsuke «Skeive dager», ble for løssluppen for politiet. Jentene fikk beskjed om å dekke til sine bare bryster, mens gutta fikk være kledd som de ville.

- Det er ikke forbud mot å sole seg toppløs i Norge, derfor blir dette bare dumt og kvinneundertrykkende. Lesbiske må også få lov til å vise sin seksualitet, mener paradeansvarlig Per Gunnar Dahl.
Nærmere tusen homofile og lesbiske deltok i paraden som gikk fra Jernbanetorget til Sehesteds plass foran homseutestedet Castro. Der ble regjeringen Bondevik tildelt årets homofob-pris.

- Siden tiltredelsen har regjeringen behandlet homofile som mindreverdige. Men vi slår tilbake, og vi har blant annet håp om at vi innen fem år vil få gjennomslag for kravet om å få være omsorgspersoner, sier Dahl.

<B>USØMMELIG:</B> Puppeshow på lasteplanet gjennom Oslo i går ble for mye for politiet. De lesbiske måtte pent kle på seg.