Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Puppestunt på Løvebakken

«Fuck For Forest» demonstrerte for kvinners rett til å gå toppløse hvor som helst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Aksjonistene i «Fuck For Forest» fikk mye oppmerksomhet etter sex-stuntet i Oslo Domkirke i forrige uke. Mandag hadde de flyttet seg til Stortinget for å demonstrere for kvinners rett til å gå toppløse.

- Hva er forskjellen på min pupp og brystene til en gutt? Vi vil ha rett til å gå toppløse uansett hvor du er for både gutter og jenter, sier Natti i «Fuck For Forest».

- Alle har pupper og vi blir glade av det. At man blir frustrert er noe samfunnet har laget. Det er på tide å vise seg fram mer. Flesteparten blir glade av å se nakne og frie mennesker, sier Tommy Hol Ellingsen, som markerte seg for organisasjonen da han hadde sex på scenen under bandet Cumshots konsert på Quart-festivalen i 2004.

Puppestuntet tiltrakk seg oppmerksomhet fra forbipassernde og de mange turistene som er i byen.

- Kvinner burde ha rett til å gjøre som de vil, så lenge det ikke går ut over andre, sier Paul Taylor (56) fra Tyskland.

Datteren, som er med familien på tur til Norge, er ikke like enig.

- Det er ikke sikkert at alle er konfortable med at kvinnen der borte viser seg fram. Jeg tror dette tiltrekker seg medias oppmerksomhet, men på en negativ måte, sier Natasha Taylor (22) til Dagbladet.

Aksjonistene håper at det vil komme over 50 personer til demonstrasjonen i løpet av dagen.

- Da kan vi kle oss nakne uten at politiet kan arrestere oss alle, sier Natti.

IKKE ENIGE: Paul Taylor (57) og datteren Natasha Taylor (22), var ikke enige i aksjonistenes fremgangsmåte: Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET:
IKKE ENIGE: Paul Taylor (57) og datteren Natasha Taylor (22), var ikke enige i aksjonistenes fremgangsmåte: Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET: Vis mer