Puppetitting er sunt

Gode nyheter til alle som liker å se pupper på stranda og andre steder: En ny undersøkelse viser at menn som liker å titte på pupper får færre hjerteinfarkt og lever lenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det amerikanske legetidskriftet New England Journal of Medicine gjengir denne uka en tysk undersøkelse som blant annet konkluderer med at menn som glor 10 minutter på kvinnebryster, er like sunt som en halvtime på gymmen.

Studiet viser at menn som får se pupper får lavere blodtrykk, færre hjertesykdommer og lavere puls, sammenliknet med dem som ikke er like nysjerrige på kvinnens brystparti.

Doktor Karen Weatherby som foretok undersøkelsen over fem år med 200 tyske menn, skriver blant annet at når menn blir seksuelt opphisset strømmer blodet raskere og hjertet pumper hardere, og dermed kommer du i bedre form. Er du heldig og får se pupper ofte, kan det føre til at livet forlenges med opptil fem år, mener Weatherby.

For virkelig god helse anbefaler doktoren sexy stjerner som Heather Locklear, Demi Moore og Anna Nicole Smith, dersom du foretrekker bilder av dem fremfor jogging langs veien (eller stranda).

SUNN PUPP: Nå er det bevist: Det er sunt å se på pupper!