Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pusser opp fem flyplasser for 150 mill.

Flyplassene i Bergen, Sandane, Kristiansund, Røst og Tromsø får pengene.

PUSSER OPP FLESLAND:  Flesland får penger til sikkerhetstiltak. Her er  det kaptein Bjørn Djup på "Ingeborg Eriksdatter" i SAS Braathens som er innom Bergen. Arkivforo: Foto: EIVIND PEDERSEN / Dagbladet
PUSSER OPP FLESLAND: Flesland får penger til sikkerhetstiltak. Her er det kaptein Bjørn Djup på "Ingeborg Eriksdatter" i SAS Braathens som er innom Bergen. Arkivforo: Foto: EIVIND PEDERSEN / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Fem flyplasser får til sammen 150 millioner kroner ekstra i år for å gjennomføre pålagte sikkerhetstiltak.

Stortinget ga tirsdag sin tilslutning til en tilleggsbevilgning på 150 millioner kroner til investeringer i Avinor i år.


Kleppa fornøyd

- Jeg er veldig glad for denne støtten, for det betyr at planlagte utbedringer på fem lufthavner kan gjennomføres, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp).

Det er lufthavnene Bergen/Flesland, Sandane/Anda, Kristiansund/Kvernberget, Røst og Tromsø som får nyte godt av ekstrabevilgningen. Det betyr at Avinor får gjennomført nødvendige sikkerhetsinvesteringer som selskapet tidligere har varslet at vil bli utsatt.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media