Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Putin avlyser juleferien for de statsansatte

- Vi har ikke råd.

- HAR IKKE RÅD: Russlands president Vladimir Putin har avlyst juleferien for de statsansatte. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
- HAR IKKE RÅD: Russlands president Vladimir Putin har avlyst juleferien for de statsansatte. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Russlands president Vladimir Putin har avlyst juleferien for de statsansatte i Kreml. I landets østlig ortodokse tradisjon feires julaften 6. januar.

- Staten har ikke råd til slike omfattende friperioder, iallfall ikke i år, sa Putin under en tv-sendt tale til ministerne tidligere i dag, melder CNN.

Han pekte mot krisen i den russiske økonomien. Forrige uke opplevde den russiske valutaen et ras, og falt 20 prosent på en dag. Siden har den tatt seg en del opp.

- Du vet hva jeg snakker om. Vi har prøvd å endre de økonomiske strukturene og gjøre det mer innovativt. Men hendelser den siste tida viser at det ikke er nok, fortalte Putin, og innrømmet at det ikke bare er den øvrige verdens skyld.

- Problemene våre er ikke bare eksterne. De skyldes ikke bare sanksjoner eller begrensninger i den globale markedssituasjonen, men er også resultatet av våre svakheter gjennom åra, sa han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media