Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Putin reiser tilbake til Moskva

Russland president Vladimir Putin forlot tidlig lørdag morgen sitt feriested ved Svartehavet, og reiste hjem til Moskva. Putin har fått hard kritikk fordi han ikke har vært på jobb under ubåtkrisen i Barentshavet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Putin reiste fra Sotsjij på Jalta rett før kl. 0100 lokal tid, uten å ha kommet med nye kommentarer til dramaet rundt den sunkne ubåten «Kursk». Han har tidligere sagt at dersom han reiste til ulykkesstedet, ville han bare være i veien.

Fredag sa den russiske statssjefen at det var små sjanser for at noen av de 118 som var om bord i «Kursk» da den sank forrige helg, kunne reddes ut i live.

Natt til lørdag fortsatte den russiske marine sine forsøk på å komme ned til «Kursk». Men talsmenn for marinestaben sa at håpet om å finne overlevende i ubåten var nærmest lik null, etter at man ikke hadde hørt bankesignaler fra besetningen siden mandag.

(NTB)