Putin splitter Norge: - Folk har nok fått seg et sjokk

45 prosent av Norges befolkning mener Vladimir Putins Russland utgjør en sikkerhetstrussel for Norge. 

FRYKTER RUSSLAND: Et knapt mindretall av Norges befolkning mener at Russland og president Vladimir Putin utgjør en reell sikkerhetstrussel for Norge. Foto: Reuters / NTB Scanpix 
FRYKTER RUSSLAND: Et knapt mindretall av Norges befolkning mener at Russland og president Vladimir Putin utgjør en reell sikkerhetstrussel for Norge. Foto: Reuters / NTB Scanpix  Vis mer
Publisert

Russland og president Vladimir Putin utgjør en stor reell sikkerhetstrussel for Norge, mener 45 prosent av Norges befolkning.

Det viser en undersøkelse utført av Ipsos på vegne av Dagbladet.

37 prosent av de spurte svarte at Russland og Putin i ganske stor grad utgjør en reell sikkerhetstrussel for Norge. Åtte prosent mener at Russland i svært stor grad utgjør en sikkerhetstrussel.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer