Ukraina-krigen: Kadyrov ut mot Musk

«Putins pitbull»: Kaller Elon Musk ei jente

Etter at Tesla-sjefen utfordret Putin til nevekamp.

FRYKTET: Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov styrer den russiske delrepublikken med jernhånd. Tsjingis Kondarov / Reuters / NTB
FRYKTET: Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov styrer den russiske delrepublikken med jernhånd. Tsjingis Kondarov / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tsjetsjenias diktator Ramzan Kadyrov går på det sosiale mediet Telegram til frontalangrep på Tesla-sjef og milliardær Elon Musk, etter at Musk mandag på Twitter utfordret Russlands president Vladimir Putin til kamp mann mot mann.

Kadyrov er en nær alliert av Putin, og hevdet tidligere i uka at han selv har reist til Ukraina, hvor hans i praksis private hær, de beryktede «Kadyrovittene», kjemper side om side med russiske styrker i krigen.

Gir treningstips

Den tsjetsjenske diktatoren latterliggjør Musk og levner ham ytterst dårlige sjanser til å vinne en nevekamp mot Putin, som har svart belte i judo.

- Vladimir Vladimirovitsj vil se usportslig ut når han banker livskiten ut av deg, en mye svakere motstander. Derfor må du pumpe opp musklene dine, for å gå fra den milde (feminine) Elona til den brutale Elon som du trenger å være, skriver Kadyrov.

Diktatoren lister deretter opp tre steder i Tsjetsjenia hvor han mener «Elona» (russisk kvinnelig form av Elon) kan trene seg opp foran oppgjøret med Putin:

  • universitetet for de russiske spesialstyrkene - hvor Tesla-sjefen «vil få skytetrening av spesialstyrkeverdenmestre, som slo USAs spesialstyrker i 2015 som ingenting»;
  • kampsportstudioet Akhmat Fight Club - hvor Tesla-sjefen vil «bli opplært til å ta imot et slag» og få «nerver av stål»;
  • og den statlige rikskringkasteren i hovedstaden Groznyj - hvor han vil lære om «amerikanske metoder og 'svart PR'», og «hvordan overvåke og oppdatere sosiale-medier-profiler».

- Du vil komme tilbake fra Den tsjetsjenske republikk som en fullstendig annerledes person, Elona - det vil si Elon, avslutter Kadyrov - som har over en million følgere på Telegram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer