Putins skygge forteller om livet på innsiden

Dmitrij Peskov (47) har vært en av Vladimir Putins nærmeste medarbeidere i 15 år. Nå forteller han om forholdet til Putin, ordkrigen med Stoltenberg, forsvinningsryktene og krisa i Ukraina.

NÆR MEDARBEIDER:  Russilands president Vladimir Putin lytter til sin pressetalsmann Dmitrij Peskov før en pressekonferanse i mai i fjor. Foto: Maxim Shipenkov / AFP / NTB Scanpix
NÆR MEDARBEIDER: Russilands president Vladimir Putin lytter til sin pressetalsmann Dmitrij Peskov før en pressekonferanse i mai i fjor. Foto: Maxim Shipenkov / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Livet har endret seg for russere siden Putin kom til makten. Og jeg har vært privilegert som har fått se dette fra innsida, sier Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov til Dagbladet.

Torsdag er det 15 år siden Putin kom til makten i Russland og Peskov ble håndplukket til å være ved hans side. 15 år på innsiden med verdens mektigste mann.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer