Putins skygge forteller om livet på innsiden

Dmitrij Peskov (47) har vært en av Vladimir Putins nærmeste medarbeidere i 15 år. Nå forteller han om forholdet til Putin, ordkrigen med Stoltenberg, forsvinningsryktene og krisa i Ukraina.

NÆR MEDARBEIDER:  Russilands president Vladimir Putin lytter til sin pressetalsmann Dmitrij Peskov før en pressekonferanse i mai i fjor. Foto: Maxim Shipenkov / AFP / NTB Scanpix
NÆR MEDARBEIDER: Russilands president Vladimir Putin lytter til sin pressetalsmann Dmitrij Peskov før en pressekonferanse i mai i fjor. Foto: Maxim Shipenkov / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Livet har endret seg for russere siden Putin kom til makten. Og jeg har vært privilegert som har fått se dette fra innsida, sier Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov til Dagbladet.

Torsdag er det 15 år siden Putin kom til makten i Russland og Peskov ble håndplukket til å være ved hans side. 15 år på innsiden med verdens mektigste mann.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer