Pyramidekongen punget ut da baronessene skulle på ball

- En fin anledning for oss til å treffe viktige europeiske kontakter, sier Tor Anders Petterøe.

KOSER SEG: Tor Anders Petterøe ser ut til å ha det aldeles utmerket på fest på Grosvenor House i London. Foto: Simply Photography
KOSER SEG: Tor Anders Petterøe ser ut til å ha det aldeles utmerket på fest på Grosvenor House i London. Foto: Simply Photography Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 30. april 2011 var det duket for vårball - «Frühjahrsball» - i vakre og historietunge Karlsbad vest i Tsjekkia.

På gjestelista sto både diplomater og adelsfolk - Prins Fredrik Wilhelm og prinsessene Andrea og Catharina av Lippe, baronesse Alexandria, baronesse Elke og baronesse Evelyn von Schlosser, og baronesse Christina von Vietinghoff-Scheel.

På gjestelista sto også to navn som drøyt 200 000 nordmenn tapte store penger på tidlig på 2000-tallet: Tor Anders Petterøe og Harald Ekker.

Overfor Dagbladet betegner Petterøe festen som en fin anledning til å treffe viktige europeiske kontakter

Trøbbel Både Petterøe og Ekker satt i toppledelsen i kjempepyramiden World Games Inc. Over 200 000 nordmenn tapte store penger på luftslottet. Begge er også involvert i Towah-systemet, som Dagbladet har skrevet flere artikler om nylig.

Nå er en rekke selskaper i Towah-systemet slått konkurs eller under avvikling, og Dagbladet har vært i kontakt med sinte kunder i flere land som hevder de ikke får ut pengene de har satt inn i Towah-systemet.

Under festhelgen i Tsjekkia satt pengene løsere:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer