Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pyramideselskapet T5PC slått konkurs

Pyramideselskapet T5PC (The 5 Percent Community) er konkurs, og opptil 80.000 nordmenn kan ha mistet pengene de har investert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Thomas Steen Brandi bekrefter overfor nettstedet iMarkedet at det torsdag ble åpnet konkurs i de tre selskapene The 5 Percent Community Norge, The 5 Percent Community Invest og The 5 Percent Community Global.

- Jeg kan bekrefte at det er tatt ut konkurs i alle de tre selskapene, sier advokaten, som er oppnevnt som bobestyrer.

Første skiftesamling blir holdt 2. desember i Oslo skifterett og byskriverembete, skriver TV 2 Nettavisen.

T5PC har vært en av de mest omtalte salgspyramidene i Norge, og ble kjent for å lokke med stor avkastning på sine aksjer. Mellom 50.000 og 80.000 nordmenn har investert til sammen opptil 1 milliard kroner i selskapet, men det ble aldri satt i gang reell handel i T5PC-aksjen.

92 nordmenn har anlagt sak mot selskapet, representert ved styret. De mener at de har blitt lurt i forbindelse med sine aksjekjøp. I tillegg er selskapet blitt politianmeldt.

- Vi mener det positivt er gitt feilaktige opplysninger om mulighetene for avkastning, noe som selvsagt er meget alvorlig, sier advokat Olav Sylte, som representerer de 92 investorene, til Fredriksstad Blad.

Ifølge iMarkedet tapte selskapet 67 millioner kroner av en omsetning på 99,6 millioner kroner i fjor. Gründere av nettverket og styremedlemmer skal likevel ha mottatt millionbeløp. (©NTB)

MANGE HAR TAPT PENGER:</B> Pyramideselskapet konkurs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media