Pyromanjakt i Drammen

Politiet har satt 20 etterforskere inn i jakten på ukjent pyroman etter over 100 påsatte branner på halvannet år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I helgen slo Drammenspyromanen - eller pyromanene - til igjen. Lørdag måtte flere av beboerne evakueres da det tok fyr i en boligblokk med 48 leiligheter i Tordenskioldsgate. Søndag ble det satt fyr på et ubebodd hus i Havnegata, og noen timer senere tor det fyr i en bil like ved.

Drammenspolitiet setter nå alle tilgjengelige etterforskere inn i jakten på den eller de som har stiftet over 100 branner i byen det siste halvannet år, melder Drammens Tidende.

Etterforskningssjef Håkon Grøttland ved Drammen Politistasjon har bedt om bistand i fra KRIPOS, og har selv satt 20 av sine etterforskere på saken etter helgens nye branntilløp.

- Vi er sikre på at alle disse tre brannene er påsatt. Det gjør at vi setter inn alle tilgjengelige ressurser på å komme til bunns i alle ildspåsettelsene, sier han til Drammens Tidende.

Fram til helgen skal gruppen arbeide intensivt med etterforskninga. Det er satt i gang en rundspørring som ledd i et omfattende innsamlings- og analysearbeid. Deretter skal en mindre gruppe jobbe videre for å oppklare alle de uløste brannene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer