- Pytons vær, hold dere inne

Trailer på tvers av E18 - Kjevik stengt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sjekk været her
• Sjekk veimeldinger her
• Send oss dine værbilder

(Dagbladet.no): Operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt i Krsitiansand er både morsk og blid i samme vending i formiddag:

- Her er det et pytons vær med kraftig vind og snøvær så det holder. Så alle som ikke har noe på veien å gjøre i dag og lurer på hva dere skal bruke dagen til: bli hjemme og følg skiskytingen!

«Freden» varte til 11-tiden.

Da sto den første traileren på tvers av E18, vest av Lillesand, melder agderposten.no. Foreløpig blir trafikken dirigert via en gangvei.

Og all flytrafikk til og fra Kjevik er stengt i dag på grunn av vind. Passasjerene ut fra Kristiansand blir sendt med buss til Stavanger eller Gardermoen, skriver Fædrelandsvennens nettutgave.

- Uvanlig lite trafikk
- Folk flest har tydeligvis tatt til seg advarslene i forkant om det forventede snøkaoset og glatte veier i helgen. Siden snøværet begynte ved 21-tiden i går kveld har det vært uvanlig liten trafikk på E18, sier operasjonslederen.

Fram til klokka 10 i formiddag n har ikke  politidistriktet  fått melding om et eneste trafikkuhell de drøyt 30 milene mellom Flekkefjord og Risør.

Temperaturen er så vidt under null, og helt i sør av politidistriktet i Farsund heller det  mot sludd.

Statens vegvesen har hatt en effektiv dekk- og kjettingkontroll i morgentimene av vogntog som har kommet til Kristiansand med ferje.