Quick: - Brukte norske skilter

Seriemorderen Thomas Quick sier at han brukte norske bilskilter for ikke å vekke oppsikt i Norge. Han påstår og at han hadde en hemmelig kontakt i Oslo som var med på flere av hans kriminelle handlinger i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En grunn til at Thomas Quick ikke ble avslørt ved noen av de mange drapene han hevder å ha begått i Norge, kan være at han hevder å ha brukt norske skilter, skriver Aftenposten i dag.

- Definitivt norska, skal Quick ha svart på spørsmål om bilen han skal ha brukt i forbindelse med drapet på Trine Jensen i 1981 hadde svenske eller norske skilter.

Quick fastholder at han var alene om drapene på Jensen og Gry Storvik i 1985, men har i avhør ha fortalt om en kontakt i Oslo som skal ha deltatt på andre av hans kriminelle handlinger. Kontakten ble opprettholdt inntil noen måneder før han ble arrestert i Sverige 14. desember 1990.

Ifølge Aftenposten akter Oslopolitiet ikke å jakte på en eventuell medsammensvoren i Norge. De mener opplysningene er for lite konkrete til å kunne føre til resultater.

(Dagbladet :på nettet)