Quick dro på strøket for å drepe

Fast bestemt på å drepe en kvinne, utstyrte Thomas Quick seg med kniv, sag og øks og kjørte til Oslo. Der møtte han Gry Storvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det fortalte seriemorderen da han forklarte seg for Falu tingsrätt i dag. Han sa at han kom fram til Oslo rundt midnatt 25. juni 1985, og at han dro til horestrøket for å plukke ut offeret.

- Jeg har vært der 20 minutter, kanskje en halvtime. Da ser jeg en kvinne jeg opplever som stor, lang, med en kraftfull utstråling. Jeg opplever det som hun er overdrevent feminin, sa Quick.

Deretter sier han at han gikk bort og snakket med kvinnen som skulle bli hans offer.

- Jeg ber henne om seksuelle tjenester, og vi avtaler pris og går mot bilen min, sa Quick. Idet Gry Storvik var på vei inn i bilen, skal Quick ha skallet henne så kraftig at hun ble bevisstløs. Deretter kjørte han ut på E18. Han ville tilbake til stedet hvor han la liket av Trine Jensen fire år tidligere, til Svartskog utenfor Oslo. På veien kvikner Gry til igjen, fortalte Quick.

- Hun er redd og vil prate med meg. Jeg går inn i rollen som den trøstende for å roe henne, slik at jeg skal oppnå det jeg vil: Drepe, sa Quick.

(NTB)

SERIEMORDER:Thomas Quick.