R U Invited?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Utestedene på Stureplan i Stockholm er en studie i dårlig smak. Det er dit adelens og borgerskapets barn går for å partaja og kolla läget. Alle jentene har likt, blondt hår - stort og glinsende, men helt klart bleika - og fniser med diskrete silikonoppumpede lepper og går på do med kokainen sin i små gullbelagte Versace-etuier. Guttene har kneppet opp de rosa skjortene helt til navlen for å vise fram solbrune brystkasser, håret er strøket glatt bakover i klassisk sossesleik. (Skjønnhetsidealene i den skandinaviske overklassen er merkelig stabile.) På in-stedene Sturecompagniet, Laroy, og Köket leker de pengesterke unge seg hver helg med kongebarn og kjendiser, så sjampanjen spruter.

STUREPLANs UTELIV har til og med avfødt en egen publikasjon, Stureplan, der Sveriges mest integritetsløse journalister boltrer seg i sladder og lister over hvem som er in og ut. Godseierdatter Nikki de Verbier har fast spalte, «Dagen etter», der hun skriver om sine kvelder på byen. Et typisk utdrag: «Når jeg kom inn i lokalet var det første som slo meg at Sverige faktisk er fantastisk og unikt. Hvorfor? Alle disse drop-dead-gorgeous jentene som fins i dette landet. Og det virket nesten som de aller fleste hadde samlet seg inne på Sturevippen denne kvelden.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer