Rabiat ekorn skadet tre tyskere

Stoppet av krykke, mistanke om hundegalskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er skadd i et basketak med et ekorn i byen Passau i det sørlige Tyskland. Den uvanlig aggressive gnageren ble til slutt felt med et velrettet slag fra en krykke.

Ekornet trengte seg ifølge politirapporten inn i et hus i Passau, hoppet opp på ryggen til en intetanende eldre dame som sto med ryggen til, og bet henne i hånden da hun ville feie dyret vekk.

 
I full panikk og med det fastbitte ekornet dinglende fra hånden, løp damen ut på gaten.

Der ute fant ekornet tydeligvis ut at en slik gammel dame ikke var noen utfordring for en virkelig tøffing. Det løsnet derfor tennene fra kvinnens hånd, og gikk i stedet løs på en røslig bygningsarbeider som stelte med sitt på en byggeplass like ved.

Dødelig slag med krykke

Bygningsarbeideren fikk jaget ekornet vekk med en målestav, og dyret løp nå inn i hagen til en 72 år gammel pensjonist, som ble bitt i begge armer, den ene hånden og det ene låret. - Men denne mannen visste å sette seg til motverge, sa en polititalsmann torsdag.

Pensjonisten forsvarte seg med krykken, og det så grundig at ekornet straks etter lå stein dødt på valplassen. Veterinærer skal nå undersøke om dyret var smittet av rabies, eller om det rett og slett var blitt aggressivt på grunn av manglende seksuell suksess i paringstiden. (NTB - Reuters - DPA).

ARTSFRENDE: Det var et helt vanlig ekorn og denne typen som gikk bananas og skadet tre personer den tyske byen Passau i dag. Veterinærmyndighetene sjekker nå om den ekstreme adferden kan skyldes rabies - hundegalskap. Det fredelige ekornet på bildet er påtruffet i St. James\' Park i London sist høst.