Radbrekker Ap-podkast: - Pinlig

Tidligere Ap-statsråd Anne Holt rødmer over Ap-podkasten «Partipressa». - Nesten ikke til å tro, forteller Holt, som mener Ap-velgere skjærer grimaser. I Høyre og Frp heier man derimot stort på konkurrentens politiske podkast.

RISTER PÅ HODET: Anne Holt, tidligere Ap-minister, er meget kritisk til partiets podkast. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB
RISTER PÅ HODET: Anne Holt, tidligere Ap-minister, er meget kritisk til partiets podkast. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig i mai havnet Arbeiderparti-podden «Partipressa» i offentlig konflikt med NRK-profil Fredrik Solvang.

Podkasten drives av stortingsrepresentantene Åsmund Aukrust (Ap), Cecilie Myrseth (Ap) og Mani Hussaini (Ap). Stortingsrepresentant Lubna Jaffery (Ap) er vikar for Hussaini, som er i pappaperm.

Høyre-nestor Kristin Clemet radbrekker «Partipressa» på Facebook, blant annet for manglende raushet og sidesyn. Hun får støtte fra Arbeiderpartiets tidligere justisminister Anne Holt.

«Når jeg hører podkasten sitter jeg igjen med et par spørsmål: Snakker de sånn med hverandre i Arbeiderpartiet? Er alle så selvforherligende og lite selvkritiske – og så lite reflekterende og rause overfor andre?», skriver Clemet.

Hun har også tidligere kritisert Ap-podden.

Rødmer

Anne Holt, som også har vært Ap-medlem, sier seg langt på vei enig med den tidligere kunnskapsministeren fra Høyre.

«Det er nesten ikke til å tro. Hele greia høres ut som en litt pinlig skoleradio. Det aller merkeligste er vel at de ikke gjør noe forsøk, ikke NOE FORSØK, på å endre kurs etter all pepperen de har fått», skriver Holt i kommentarfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer