Rådyrt å være i fint selskap

Det er rådyrt å være kronprins Haakons nabo i Ullevålsveien 7. I går gikk en toromsleilighet på 52 kvadrat for 1,3 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon flyttet inn i Ullevålsveien 7 for drøyt en måned siden. Fra den topp moderne leiligheten i 6. etasje har han utsikt mot Vår Frelsers gravlund. Kronprinsen eier ikke, han leier. Månedsleia antas å være på mellom 12 000 og 15 000 kroner.

For de som fikk tilslaget på krypinnet i første etasje, blir det ikke mye utsikt. De kan derimot skryte av å være nabo til vår neste konge.

Lett å selge

Rundt 50 personer var innom på visning. I går gikk kåken for nesten 1,3 millioner kroner.

Det er en «god» pris. Men det er også et attraktivt strøk. At kronprinsen bor her, reduserer heller ikke verdien, gliser visningsansvarlig Eric Normann i Nor Eiendom.

Ikke trekkplaster

Flesteparten av de som var på visning hadde fått med seg at kronprins Haakon bor på toppen, men ikke alle.

Så kronprinsen bor her? Det var jeg ikke klar over, men det er heller ikke noe trekkplaster for meg, sier Ellen Maaseid, og ler:

Jeg er nok også for gammel, men det må du ikke skrive!

Etter en rask kikk, har hun bestemt seg.

Dette er ikke noe for meg. For mye støy fra gata.

Sjefskåken

Vil du derimot ha sjefskåken i gården, må du vente litt til. Snart legges naboleiligheten til Haakon ut for salg. Leiligheten på 67 kvadrat pluss bad og balkong er identisk med den kronprisen har. Prisen ventes å bli på mellom 1,5 og 1,7 millioner.

Jeg kommer til å legge den ut for salg snart. Dette er virkelig en godbit, reklamerer eieren, Steinar Olsen.

Bygården i Ullevålsveien 7 er blant de nyeste i Oslo.