- Ragna vil bli dypt savnet i SV-miljøet

Drepte Ragna Christensen var mangeårig medlem i Vadsø SV.

TRIPPELDRAP: Ragna Elida Christensen (61) er mor til Ole-Roger Olsen (44) og svigermor til Linda Anett Hansen (35) som også ble funnet drept i Tromsø i gå¨r. Foto: MARIUS FISKUM
TRIPPELDRAP: Ragna Elida Christensen (61) er mor til Ole-Roger Olsen (44) og svigermor til Linda Anett Hansen (35) som også ble funnet drept i Tromsø i gå¨r. Foto: MARIUS FISKUM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet.no): Ragna Christensen (61) er et av ofrene etter gårdagens trippeldrap i Tromsø.

Lokallaget til Sosialistisk venstreparti (SV) i Vadsø SV i Finnmark har lagt ut en pressemelding om saken.

- Det er med stor sorg vi har mottatt meldingen om at mangeårig medlem i Vadsø SV, Ragna Christensen, er et av ofrene i trippeldrapet i Tromsø. Ragna var på helgebesøk hos sin sønn da tragedien rammet både henne, sønnen og den gravide svigerdatteren, skriver partiet i pressemeldingen.

-Ufattelig tragedie

- Dette er en helt ufattelig tragedie som man ikke har ord for, var den første reaksjonen til Tyra Mannsverk, som er leder i Vadsø SV.

I morgen vil det bli arrangert en minnstund i forbindelse med medlemsmøtet i byen.

- Våre tanker går selvfølgelig til de etterlatte og Ragna vil bli dypt savnet i Vadsø og SV-miljøet, skriver lederen i pressemeldingen.

Også Finnmark fylkeskommune har lagt ut et minneord om Christensen.

- Det er med stor sorg vi har fått budskapet om at Ragna Christensen var en av de som ble drept i Tromsdalen i helgen. Vår første tanke går til familie, men også til venner og kollegaer som er i både sjokk og sorg, sier fylkesrådmann Tom Mikalsen i minneordet.

19 år i fylkeskommunen

Christensen jobbet i Finnmark fylkeskommune i 19 år og fem måneder.

Det skulle etter planen være kulturinnslag og en temadag i forkant av fylkestinget på onsdag. Det er nå avlyst. Onsdag vil det holdes minnestund.

Ragna Christensen, sønnen Ole-Roger Olsen (44) og hans kone Linda Anett Hansen (35) ble funnet drept i ekteparets villa i Tomasjordvegen i Tromsdalen i Tromsø i går. Det var den 38 år gamle trippeldrapssiktede mannen som selv opplyste politiet om drapene.

Mannen er sendt til psykiatrisk sykehus for behandling.

Politiet opplyste på en pressekonferanse i dag at åstedet bærer preg av kamp. De tre personene ble funnet på henholdsvis soverommet og i stua.

Politiet mener 38-åringen har brutt opp inngangsdøra til leiligheten deres og angrepet dem mens de sov.

Siktede bodde selv i huset og var leieboer i førsteetasje.


DREPT: Ragna Christensen (61). Foto: Trond Magne Henriksen
DREPT: Ragna Christensen (61). Foto: Trond Magne Henriksen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer