Rahila-saken utsatt på ubestemt tid

I dag fikk Rahila Iqbals drapsmistenkte far beskjed av Pakistans høyesterett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Oslo-jentas far, Azhar Iqbal, skulle i dag få vite når høyesterett i Pakistan skulle behandle saken hans. Istedet fikk han beskjed om at ingen dato er satt av for saken.

- Min klient fikk beskjed om at han ville få beskjed i dag dersom saken skulle opp i uken som kommer. Men i stedet fikk vi beskjed om at den er utsatt på ubestemt tid, sier advokat Abid Q. Raja til Dagbladet.no.

- Hvordan reagerte  din klient?

- Han er bare oppgitt, sier Raja.

Kontorforretning

Fra farens advokat Rab Nawaz Noon i Islamabad får Dagbladet.no opplyst om at saken ligger på dommerens kontor og Iqbal på kort varsel kan bli innkalt til  for en avgjørelse.

Forrige tirsdag møtte faren, Rahilas bestefar og sjåføren i høyesterett i Islamabad. Etter flere timers reise og venting fikk de beskjed om at saken nok en gang var utsatt, men at den trolig skulle behandles denne uken.

- Utilstrekkelige bevis

I desember i fjor avgjorde høyesterett i Lahore at bevisene i saken ikke var tilstrekkelige for å stille de tre for retten. Pakistans øverste rettsinstans skal avgjøre om kjennelsen fra Lahore blir stående, eller om saken skal sendes ned i rettsystemet igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer