Raja dropper påskefjellet

Mens Bent Høie (H) stikker på hytta, avlyser kulturminister Abid Raja (V) skituren med familien. - Nå blir det heller vårrengjøring, forteller han til Dagbladet.

INGEN SKIFERIE: Kulturminister Abid Raja (V) skroter påskeferien med familien på grunn av smittetrykket. Foto: Privat
INGEN SKIFERIE: Kulturminister Abid Raja (V) skroter påskeferien med familien på grunn av smittetrykket. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet fortalte tidligere i dag at statsminister Erna Solberg (H) dropper sine påskeplaner.

- Mine planer er å bli i Oslo. Jeg hadde planlagt å reise til Bergen med familien, men med de nye tiltakene så har vi valgt å bli i Oslo. Selv om vi har egen bolig og en hage som burde vært stelt i Bergen, og kunne levd som om vi var i Oslo i Bergen, sa Solberg til Dagbladet.

Mens Audun Lysbakken (SV) og Jonas Gahr Støre (Ap) begge forteller Dagbladet at de tar en hyttetur med familien, skroter nå også kulturminister Abid Raja (V) sine påskeplaner.

Skal vaske huset

Det forteller Raja til Dagbladet.

- Jeg og min familie vi hadde tenkt oss på Norefjell for å stå på ski og slalåm, men grunnet den uklare og raskt endrende smittesituasjonen har jeg og familien min tenkt å bli værende hjemme i Oslo i påsken, sier Raja.

Raja forsikrer at det ikke blir en påskeferie på latsiden selv om skituren gikk fyken. Han tror den avlyste turen kan gjøre underverker for likestillinga i heimen.

- Jeg har lagt store planer om å starte vårrengjøringen i huset og i hagen, og med det håper jeg på å kunne starte på å ta igjen noe av etterslepet som likestillingsminister også hva gjelder husoppgaver, sier Raja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer