Raja dropper påskefjellet

Mens Bent Høie (H) stikker på hytta, avlyser kulturminister Abid Raja (V) skituren med familien. - Nå blir det heller vårrengjøring, forteller han til Dagbladet.

INGEN SKIFERIE: Kulturminister Abid Raja (V) skroter påskeferien med familien på grunn av smittetrykket. Foto: Privat
INGEN SKIFERIE: Kulturminister Abid Raja (V) skroter påskeferien med familien på grunn av smittetrykket. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se mer
påvist smittet 103 000 +255
innlagt276 -4
døde 687 +3
påvist smittet 135 000 000+664.5K
døde 2 930 000 +12.4K
Se mer

Dagbladet fortalte tidligere i dag at statsminister Erna Solberg (H) dropper sine påskeplaner.

- Mine planer er å bli i Oslo. Jeg hadde planlagt å reise til Bergen med familien, men med de nye tiltakene så har vi valgt å bli i Oslo. Selv om vi har egen bolig og en hage som burde vært stelt i Bergen, og kunne levd som om vi var i Oslo i Bergen, sa Solberg til Dagbladet.

Mens Audun Lysbakken (SV) og Jonas Gahr Støre (Ap) begge forteller Dagbladet at de tar en hyttetur med familien, skroter nå også kulturminister Abid Raja (V) sine påskeplaner.

SPØRRETIMEN: Onsdag 24. mars får stortingsrepresentant Bård Hoksrud alle til å le etter denne kommentaren. Vis mer

Skal vaske huset

Det forteller Raja til Dagbladet.

- Jeg og min familie vi hadde tenkt oss på Norefjell for å stå på ski og slalåm, men grunnet den uklare og raskt endrende smittesituasjonen har jeg og familien min tenkt å bli værende hjemme i Oslo i påsken, sier Raja.

Raja forsikrer at det ikke blir en påskeferie på latsiden selv om skituren gikk fyken. Han tror den avlyste turen kan gjøre underverker for likestillinga i heimen.

- Jeg har lagt store planer om å starte vårrengjøringen i huset og i hagen, og med det håper jeg på å kunne starte på å ta igjen noe av etterslepet som likestillingsminister også hva gjelder husoppgaver, sier Raja.

Ikke alle i regjeringen tenker som Solberg og Raja.

Høie på hytta

Helse- og omsorgsminister Bent Høie fortalte Dagbladet i går at han har tenkt seg på hytta sør for Stavanger sammen med ektemannen, fordi han er omfattet av unntaket for pendlere, ettersom han til daglig er bosatt i Stavanger.

De planene hadde ikke endret etter hans egne innstramminger tirsdag kveld.

- Bent Høie har planlagt å reise på hytta i påsken. Det er innenfor rådene og reglene som gjelder, skrev departementet i en e-post til Dagbladet.

Status vaksinasjon Full oversikt

835 970 (15.6%)i Norge har fått dose nr 1
295 358 (5.50%)i Norge er fullvaksinert
Kilde: FHI (FHI oppdaterer tallene sine ca kl 13 hverdager, og viser da gårsdagens tall).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer