- Raja er verre enn Siv

Forbanna Aslam Ahsan mener Abid Q. Raja driver muslim-hets.

VERRE ENN SIV: - Men Raja går lengre i å stigmatisere den muslimske minoriteten enn Fremskrittspartiet. Dermed blir han verre enn Siv Jensen, sier Aslam Ahsan om Abid Q. Raja. Foto: TRULS BREKKE
VERRE ENN SIV: - Men Raja går lengre i å stigmatisere den muslimske minoriteten enn Fremskrittspartiet. Dermed blir han verre enn Siv Jensen, sier Aslam Ahsan om Abid Q. Raja. Foto: TRULS BREKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg blir veldig forbanna på Abid Q. Raja. Han svartmaler den muslimske minoriteten, sier Aslam Ahsan til Dagbladet.no.

Ahsan mener Raja bruker samme retorikk som Fremskrittspartiet når han anklager den muslimske minoriteten for blant annet trygdejuks, tvangsekteskap og kjønnslemlestelse.

- Raja går lengre i å stigmatisere den muslimske minoriteten enn Fremskrittspartiet. Dermed blir han verre enn Siv Jensen, sier Ahsan.

- Uærlig AhsanAhsan blir regnet for å være den første innvandrerpolitikeren i Norge. Han kom til Norge i 1971 og har siden vært en aktiv samfunnsdebattant og lokalpolitiker for Arbeiderpartiet. Han mener integreringen fungerer godt i Norge. - Det har vært og er en meget god dialog mellom den muslimske minoriteten og storsamfunnet. Jeg var selv med å starte denne dialogen og den har fungert veldig godt, sier Ahsan.

- Ahsan tilhører den generasjonen som har problemer med å snakke ærlig og åpent om vanskelige ting, sier Raja. Han mener det er viktig å diskutere den muslimske minoriteten uten silkehansker. - Det er ikke noe poeng å pisse oss opp etter ryggen. Vi trenger ikke slike bjørnetjenester, sier Raja. Han mener man nå må diskutere de store problemene blant minoritetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer