Raja hetses: - Noen fortjener ei kule i panna

Frp-topp støtter Resett økonomisk, men kaller Helge Lurås' kommentar «lavmål». - I denne settingen er det naturlig å bruke uttrykket pakistaner om Raja, svarer Helge Lurås.

BEKLAGER: Venstres Abid Raja lover nye oppgjør hvis Siv Jensen (Frp) fortsetter med ord som «snikislamisering». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Det er noen som fortjener ei kule midt i panna fra så nært hold at hele den hårløse brystkassa blir dekket av kruttslam.»

Slik lød én av kommentarene i Facebook-kommentarfeltet til nettsida Resett. Den er nå slettet, og kom etter en artikkel skrevet av Resett-sjef Helge Lurås. Artikkelen til Lurås har følgende tittel:

«Abid Raja er en frekk, populistisk pakistaner - hans fiendtlighet mot det norske er farlig».

Kommentaren er i dag den tredje mest delte i landet, ifølge Storyboard.

Venstre-topp Abid Raja har stått i stormen det siste døgnet. Han har beklaget at han beskyldte Frp for å drive med «brun propaganda». Blant annet statsminister Erna Solberg har gitt Raja påpakning, og Trine Skei Grande maner nå til ro i rekkene.

En annen kommentar lød slik:

«Han vet at muslimene har tiden på sin side. De formerer seg uansvarlig fort og de har veldig liten verdiskapning i Norge. De krever at vi skal fø på dem og oppfører seg usselt. Typisk Raja.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer