Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Rakett avfyrt mot MI6-bygget i London

Eksplosjonen som i går kveld rystet London, ble forårsaket av en liten rakett som ble avfyrt mot bygningen til den britiske etterretningstjenesten MI6, sa sjefen for britisk antiterrorpoliti, Alan Fry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fry fortalte pressen utenfor bygningen i natt at raketten hadde truffet åttende etasje i bygningen, men at skadene var minimale. Han kunne ikke si hvem som sto bak, men han ville ikke avskrive nordirske utbrytergrupper.

Det er ikke meldt om skadde etter eksplosjonen, som skjedde like før klokka 22 lokal tid. Politiet sperret av området rundt eksplosjonsstedet, og bombeeksperter gjennomsøkte området på jakt etter flere mulige bomber.

MI6s nye moderne kontorlokaler, som ligger åpent ut mot Themsen, er godt kjent blant annet fordi var med i den siste filmen om James Bond.

Tidligere i år var det flere bombeattentater i London, som politiet mener at nordirske utbrytergrupper som er motstandere av fredsprosessen, sto bak.

(NTB)

NESTEN SOM PÅ FILM: MI6 hypermoderne hovedkvarter ligger åpent til ved Themsen, bare en kilometer fra parlamentet.