Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rakett mot spionhovedkvarter

Britenes etterretningsstolthet MI6 ble beskutt med en rakett i går kveld. Foreløpig har ingen påtatt seg skylda for attentatet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Attentatet kunne vært hentet fra en James Bond-film. I den siste filmen om agent 007 har noen plassert en bombe i hovedkvarteret til MI5, som ligger i samme hus som MI6. I går kveld ble det svært iøyenfallende bygget ved Themsen beskutt med en rakett. Passasjerer på undergrunnen merket rystelsene og bilister som krysset Vauxhall-brua merket hvordan bilene deres ristet. Store politistyrker er satt inn for å finne ut hvem som står bak det spektakulære angrepet mot spionhovedkvarteret. Foreløpig har ingen tatt på seg skylda for attentatet, men leder av Scotland Yards anti-terror avdeling Alan Fry har irske opprørere i bakhodet.

Trafikkaos

Det er i løpet av dagen ventet kaos for alle som ønsker å forlate eller ankomme Storbritannia. Jernbaneforbindelsen til Frankrike er stengt, og det er ekstra kontroller ved flyplassene.

Det imponerende fort-lignende bygget ved Themsen skal ikke ha blitt påført alvorlige skader. Ifølge BBC dreier det seg om en mindre rakett som traff niende etasje. Det er heller ikke kjent hvorfra raketten ble avfyrt uten noen form for forvarsel.

IMPONERENDE: Den fort-lignende bygningen huser britenes hemmelige tjenester.
LITEN SKADE: Det var en liten rakett som traff spionhovedkvarteret.