Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rakett mot sykehus - flere drept i Donetsk

Over 80 raketter avfyrt siste døgn.

 MINST TRE DREPT:  En rakett traff dette sykehuset i Donetsk ved 12-tiden lokal tid (14 norsk). Medlemmer av de væpnede styrkene til separatistbevegelsen som har erklært Donetsk som en egen republikk betrakter skadene utenfor sykehuset. Foto: Maxim Sergejev, Reuters/NTB Scanpix.
MINST TRE DREPT: En rakett traff dette sykehuset i Donetsk ved 12-tiden lokal tid (14 norsk). Medlemmer av de væpnede styrkene til separatistbevegelsen som har erklært Donetsk som en egen republikk betrakter skadene utenfor sykehuset. Foto: Maxim Sergejev, Reuters/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst tre personer er drept etter at en rakett slo ned i et sykehus i den opprørskontrollerte byen Donetsk i Øst-Ukraina onsdag

- Artilleriild brøt ut i 12-tiden lokal tid, og en rakett traff et sykehus. Det er døde og sårede, heter det i en uttalelse fra lokalmyndighetene onsdag.

Ifølge en reporter fra nyhetsbyrået AFP ble minst tre personer drept, mens en annen kilde sier til det russiske nyhetsbyrået RIA at fire mennesker mistet livet.

Tidligere på onsdagen meldte det ukrainske forsvaret at to ukrainske soldater var drept og 18 såret i kamper det siste døgnet. De prorussiske separatistene skal ha avfyrt over 80 raketter i løpet av døgnet.

Flere nyhetsbyråer at minst 19 sivile ble drept fra mandag til tirsdag i militære angrep i nabolaget rundt Donetsk.

EUs utenrikssjef Federica Mogherini oppfordrer partene i konflikten om umiddelbart å legge ned våpnene sine.

(NTB-Reuters-AFP).

 HJELPES BORT:  En gammel mann hjelpes nærmere sikkerhet tirsdag av ukrainske regjeringssoldater i Debaltseve i Donetsk-regionen. Min st 19 sivile og fem soldater fra regjeringsstyrkene ble drept tirsdag. Foto: Manu Brabo, AFP/NTB Scanpix.
HJELPES BORT: En gammel mann hjelpes nærmere sikkerhet tirsdag av ukrainske regjeringssoldater i Debaltseve i Donetsk-regionen. Min st 19 sivile og fem soldater fra regjeringsstyrkene ble drept tirsdag. Foto: Manu Brabo, AFP/NTB Scanpix. Vis mer