Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rakettangrep mot Russlands ambassade i Syria

Da hundrevis hyllet Russlands involvering i Syria.

ANGREP DEMONSTRASJON: Det som skal ha vært syriske opprørere gikk i dag til angrep mot en demonstrasjon utenfor den russiske ambasaden i Syrias hovedstad i Damaskus. Flere hundre mennesker hyllet Russlands involvering i landet. Foto: EPA/STR/NTB scanpix
ANGREP DEMONSTRASJON: Det som skal ha vært syriske opprørere gikk i dag til angrep mot en demonstrasjon utenfor den russiske ambasaden i Syrias hovedstad i Damaskus. Flere hundre mennesker hyllet Russlands involvering i landet. Foto: EPA/STR/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det franske nyhetsbyrået AFP melder på Twitter like etter klokka 10.00 i ettermiddag at to raketter har truffet Russlands ambassade i Damaskus i Syria.

Russia Today skriver at to granater traff en demonstrasjon i nærheten av ambassaden. Ifølge kanalen opplyser en russisk ambassadeansatt til nyhetsbyrået RIA Novosti at ingen av de ansatte ble skadd i angrepet.

Associated Press skriver også at to raketter traff området der ambassaden ligger i den syriske hovedstaden, og at hundrevis av mennesker var samlet utenfor.

Ifølge det amerikanske nyhetsbyrået skal opprørsgrupper ha avfyrt mot ambassaden, der omkring 300 tilhengere av president Bashar al-Assad skal ha møtt opp for å takke Russland for involveringen i Syria.

En reporter fra nyhetsbyrået var utenfor ambassaden da den første raketten traff i dag tidlig. Folk begynte da å løpe vekke, før en ny rakett traff. Det er ennå ikke kjent om noen ble drept i angrepet.

Dagbladet oppdaterer saken

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!