Råkjører truet med kniv

En 21 år gammel mann råkjørte i Kristiansund sentrum natt til i dag. Etter at han hadde stoppet bilen truet han en tilfeldig person med en stor kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk først en melding om at en person råkjørte med bil i Kristiansund sentrum. Han hadde blant annet kollidert med parkerte biler.

Plutselig dukket råkjøreren opp ved en bensinstasjon i sentrum der mye folk var samlet. Han kjørte i stor fart inn i folkemengden, og det var bare et utrolig hell som gjorde at ingen ble skadd.

Mannen stoppet bilen, hoppet ut med en stor kniv og grep en tilfeldig person som han truet med å skjære halsen over på.

En politipatrulje var like i nærheten, og politifolkene ble raskt klar over hva som skjedde. De klarte å komme seg innpå den truende mannen og pågripe ham uten at noen ble skadd, forteller vaktsjef Harald Rønning ved Kristiansand politistasjon.

Mannen, som er av utenlandsk opprinnelse men nå bosatt i Kristiansund, satt søndag formiddag til avhør på politistasjonen. I løpet av dagen ville det bli avgjort om han skulle framstilles for fengsling.

21-åringen har vært i kontakt med politiet tidligere, men bare for mindre forhold. Det er mistanke om at han var ruspåvirket under den ville kjøringen.

(NTB)