Råkjørte til lillebrorens bryllup

Kronprins Fredrik i nesten-ulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Danske kronprins Fredriks forkjærlighet for raske biler er godt kjent. Fredag holdt det på å gå galt, da han sammen med sin kone Mary og kronprinsesse Mette-Marit kjørte til Gråsten Slot i anledning lillebrorens bryllup.

I stor fart rundet tronearvingen et hjørne for så å kjøre opp den grusbelagte innkjørselen til slottet, med det resultat at han nesten kjørte inn i en journalist som stod og snakket med to politibetjenter, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg stod med ryggen til, derfor så jeg ikke at han kom og derfor rakk jeg heller ikke å bli redd. Men i følge fotografene og de andre tilskuerne kjørte han veldig fort, sier journalist Annelise Wiemann fra Billed-Bladet

Synet av de tre personene fikk tronearvingen til raskt å rette opp bilen, men da kom han for langt over på den andre siden av veien, og var nær ved å treffe en mormor, en mor og et spedbarn som fulgte det kongelige sirkuset fra den andre siden av veien.

- Hva holder han på med? Han blir jo 40 år mandag, utbrøt mormoren sint da hun forstod hvem som nesten hadde kjørt på dem.

Nesten-ulykken skal også ha gjort inntrykk på de royale damene. Vitner skal ha sett Mary gjøre fakter og forklare til andre hvordan bilen nesten kjørte ut av veien.

Verken kronprins Fredrik eller andre representanter fra den danske hoff har beklaget episoden.

TAUS: Verken kronprins Fredrik eller andre representanter fra den danske hoff har beklaget episoden. Foto: SCANPIX
TAUS: Verken kronprins Fredrik eller andre representanter fra den danske hoff har beklaget episoden. Foto: SCANPIX Vis mer