Ramadan derpå

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenk deg at bedriften du jobber i arrangerer julebord – det nærmeste vi troløse nordmenn kommer anti-ramadan, mens id markerer slutten på fastemåneden ramadan – for sine 140 ansatte med koner.

De fleste gleder seg, noen gruer seg. Så, kommer den blonde sjefen og forteller at permanentdamene må holde seg hjemme sammen med elskeren og dobbeltmoralens barnebarn. Da hadde det blitt ramadanskrik fra kvinnegruppa Bache Gabrielsen.

Vi misunner muslimene en smule, gitt. Der i gården var det nylig id: bønnesamling, god mat og gaver til barna. I utgangspunktet skulle alle møtes i Valhall, men leieforholdet i den store gymsalen gikk i vasken. Mannfolkene ante likevel råd. Kvinnene fikk passe ungene hjemme.

Styrelederen for Det Islamske Kultursenter sier at kvinnene kan justere seg ved behov og at det viktigste er at mennene får be, for det er bare de som er forpliktet til det. Ja, da forstår vi. Mannfolkene må be, men hva ber de om egentlig? Retten til å være varige menn?

Nei, nå våges der ei mer tull. Det er så mange der ute som man kan få på nakken i disse ulvetider da flere nyord har dukket opp i denne nykonservative samtid preget av dårskap, Knut «Kupper’n» Storberget, færre politi i gatene og en restaurantnæring i Oslo som burde promilletestes. Selvsagt er det en sammenheng mellom fri flyt av alkohol, nattåpne barer og vold.

Norge burde blitt muslimsk light over natta. Allah barer, unntatt den vi sitter på, burde stenge klokka 00.45. Da hadde politiet klaget over at de må være våkne, mens andre sover, mens Siv Jensen måtte besøke Carl I. Hagen i Syden for en nightcup. Men, så var det nye ordet: frontalt naken. Det stammer fra den meget delikate rettssaken mellom Gørild Mauseth vs. NRK.

Hva om vi lager førstesiden: Frontalt naken greve jager muslimske menn med øks?