Rambukk mot knivmistenkt

Forskrekkede naboer var vitne til et durabelig knivoppgjør på et hybelhus på Oslos østkant i formiddag. Politiet måtte bruke rambukk for å få arrestert en av de mistenkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann ble alvorlig skadet i oppgjøret på hybelhuset på Abildsø. Slåssingen begynte ved 11-tia i formiddag, og skal ha foregått både utendørs og innendørs. Naboer beskriver det som dramatisk.

- De løp fram og tilbake. Det var mye bråk. Det skjer mye rart i det huset der, sier en nabo til Dagbladet.no.

Politiet bekrefter at den skadde prøvde å stanse en bil for å skaffe seg transport til legevakten, uten å lykkes. Han ble senere funnet av en hjemmesykepleier. Politiet rykket ut med store styrker, mens offeret ble fraktet til legevakten med kuttskader i armene og hodet.

- Han er alvorlig, men ikke livstruende skadd, sier operativ uteleder Svein Isaksen til Dagbladet.no.

To av beboerne i hybelhuset er pågrepet og fraktet til politihuset. En av de mistenkte nektet å slippe politiet inn i hybelen, men ga seg da de tok fram rambukken. En blodig kniv er funnet i en av hyblene. Flere av beboerne skal avhøres som vitner, og hybelhuset undersøkes nå av politiets åstedsgranskere.

LUKKET IKKE OPP: Politiet måtte ta i bruk rambukk for å få pågrepet en av de to mistenkte i knivstikkerepisoden på Abildsø.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer