Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rammer kollektivstreiken deg?

Slett ikke all kollektivtrafikk i Oslo stanser på grunn av streik i morgen formiddag.Dagbladet.no viser deg hvilke kollektivruter som kjører.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Streiker ikke

Følgende bussruter i Oslo rammes ikke av streiken i morgen.

31, 32, 33, 41, 45, 46, 47, 51, 56, 79, 80, 81, 82, 83, 85 og 87.

På linje 30 kjøres annenhver ruteavgang frem til klokka 10.30.

Mellom 60 000 og 70 000 reisende rammes av den politiske streiken blant ansatte i Oslo Sporveier i morgen. Streiken begynner fra driftsstart til klokka 10.00 på formiddagen. Det betyr at også morgenbussene står stille.

Baner og trikker står

En enkel tommelfingerregel er at alle baner og trikker i Oslo står stille. Omlag 60 prosent av bussene vil også være parkert under streiken. Men det finnes unntak.

Mange av bussene i hovedstaden, som kan se ut som busser fra Oslo Sporveier, kjører likevel. (Se faktaboks) Årsaken er at disse bussene opereres av andre busselskap, slik som Schøyen-bussene, Norgesbuss og Nettbuss.

Også NSBs lokaltog går som normalt, det samme gjør SLs busser og båttrafikken til og fra Nesodden, Hovedøya, Bygdøy og andre steder i Oslofjorden.

Bestill drosje

I Oslo er det tre drosjeselskaper som konkurrerer om taxikundene. Alle tre har merket en pågang etter forhåndsbestillinger siden streiken ble kjent, men det er forstatt mulig å forhåndsbestille. Likevel bør du være rask.

Oslo Sporveier opplyser at deres reisegaranti ikke gjelder under streiken i morgen. Det betyr at du ikke kan sende drosjeregningen din til kollektivselskapet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling