Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Raner ble selv ranet

Like etter at den 30-årige raneren hadde slått ned en jevnaldrende kvinne, ble han selv ranet på åpen gate. Deretter havnet han i kasjotten - sammen med paret han ble ranet av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var klokken 16.30 i går at politiet fikk melding om at en 30 år gammel kvinne var blitt slått ned og ranet på Nordnes i Bergen.

Gjerningsmannen var sporløst borte. Etter en drøy halvtime fikk politiet igjen melding om et overfall på åpen gate. Dette skjedde i samme område i Bergen.

Da politiet kom fram til stedet hvor overfallet hadde skjedd, skjønte de fort at offeret var identisk med overfallsmannen fra litt tidligere. Da han meldte fra om overfallet ble han selv pågrepet.

Møtte offeret

Han var så kraftig forslått at politiet så seg nødt til å kjøre ham til legevakta. Der møtte han den 30 år gammel kvinnen han tidligere hadde slått ned. Hun ble behandlet for brukket nese.

Mens offer og gjerningsmann ble lappet sammen, klarte lovens lange arm å spore opp paret som hadde skamslått mannen. De to, en 20 år gammel kvinne og en 32 år gammel mann, ble pågrepet i Rådalen klokken 18.30, skriver Bergens Tidende.

I kjelleren

Ved 20.30-tiden satt tre personer i kjelleren hos politiet. Blant dem var de to ranere og et ransoffer, sistnevnte også siktet for legemsbeskadigelse. Politiet opplyser at de tre ikke delte celle.

Alle involverte parter satt i går i avhør hos politiet, opplyser Tove Lian Mathiesen fra personvoldavsnittet til Dagbladet.